Spidi Tour Evo 2 Motosiklet Takımı İncelemesi

Spidi Tour Evo 2 Motosiklet Takımı İncelemesi

Spidi Tour Evo 2 Motosiklet Takımı İncelemesi

Dikkatli yolculuk yapanlar veya günlük sürücüler için Spidi Tour Evo 2 Motosiklet Takımı,  üç mevsim boyunca mükemmel performans sunuyor ve kötü hava koşullarına karşı güvenilirlik vadediyor. Ceketin su geçirmez, rüzgâr geçirmez ve nefes alabilen dış kabuğu, 3D ve Tactel kumaşlarla güçlendirilmiş dayanıklı Cordura kumaştan yapılmış. İki su geçirmez göğüs cebi, iki el cebi ve alt sırtta geniş bir kese gibi çeşitli depolama seçenekleri sunuyor. Yaka neopren malzemeden yapılmış ve ayarlanabilir bir geçmeli düğme ile konforlu bir şekilde oturuyor. Tüm fermuarlar hava koşullarına karşı korumalı ve dış fermuarlarda eldivenle bile kolaylıkla kullanılabilmesi için kumaş boyunluklar bulunuyor.

Takımın iç kısmı, sabit bir polyester ağ astarı ve isteğe bağlı zırh için kanca noktaları veya Spidi'nin “Kademeli Aşınma” taban ve orta katman serisinden oluşuyor. Hem ceket hem de pantolon, çıkarılabilir yalıtımlı astarlara sahip ve ceket astarı tek başına da giyilebiliyor. Ceket, omuzlarda ve dirseklerde CE Seviye 2 “Warrior Lite” zırhı standart olarak sunuyor, sırt ve göğüs zırhı ise isteğe bağlı. Pantolonlar ise kalça ve dizlerde EN1621-1 Seviye 2 zırh ile korunmuş.

Kostümün Avrupa tarzı kesimi ve stili sade ve şık bir görünüm sunuyor, aynı zamanda yansıtıcı detaylar ve geniş havalandırma delikleriyle işlevselliği artırıyor. Tour Evo 2, farklı hava koşullarına uyum sağlamak için ideal, ancak çok sıcak havalarda tercihen yazlık ekipmanla değiştirilmeli. Spidi Tour Evo 2 Motosiklet Takımı, uzun ömürlü malzemeleri ve sağlam tasarımıyla dikkat çekiyor ve ciddi sürücüler için mükemmel bir seçenek.

Önceki Haber Nolan X-804 RS Ultra İncelemesi
Sonraki Haber IRM Moto Sahara Otoyol Mandalaları
Benzer Haberler