Suzuki 2024 Hayabusa Modelleri İçin Servis Çağrısı

Suzuki 2024 Hayabusa Modelleri İçin Servis Çağrısı

Suzuki 2024 Hayabusa Modelleri İçin Servis Çağrısı

Suzuki Motor Corporation, 18 Ocak 2024 tarihinde belirli 2024 Hayabusa ve Hayabusa 25th Anniversary Edition motosikletlerinin fren hidroliği sızıntısı sorunu nedeniyle bakıma çağrıldı. Bu sorun, ABS modülünden fren hidroliğinin sızmasına neden olabilen yanlış sıkılmış bir ABS hidrolik ünite parlama somunu olasılığına dayanıyor.

Güvenlik Sorunu ve Etkilenen Modeller

Etkilenen modeller, 7 Temmuz 2023 ile 28 Kasım 2023 tarihleri arasında üretilen 2024 Hayabusa ve Hayabusa 25.Yıl Dönümü Sürümlerinin bir kısmını içeriyor. Güncelleme gereken motosiklet modellerini Suzuki yetkili servisleri arayıp bilgilendirme yapıyor ve gerekli durumda olanları servise çağırıp gerekli işlemler yetkili servis noktalarında yapılıyor.

Suzuki Motor Corporation, Hamamatsu fabrikasındaki bir kalite kontrolünde 13 Aralık 2023 tarihinde fren hidroliği sızıntısı tespit etti. Sorunun nedeni olarak, ABS modülündeki fren hidroliği parlama somunu bağlantı parçalarının doğru şekilde sıkılmamış olması belirlendi. Daha fazla araştırma, üretim hattındaki bir çalışanın standart sıkma prosedürünü takip etmediğini ve bu nedenle fren hidroliği sızıntısı riskini artırdığını ortaya koyuyor.

Suzuki Motor, 23 Ocak 2024'te belirli 2024 Hayabusa ve Hayabusa 25.Yıl Dönümü Sürümlerinde etkilenen modeller için bakım ve kontrol için servise çağırdı. Geri çağırma şartlarına göre, yetkili Suzuki bayileri fren borusu parlama somunlarını inceleyecek ve sıkacak, ayrıca etkilenen motosikletlerde fren hidroliği seviyesini ayarlayacak. Yeni üretim modellerinin satışı sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Suzuki, müşteri güvenliğine verdiği önemi vurgulayarak bu sorunu çözmek için gerekli önlemleri alıyor.

Önceki Haber Joe Rocket Türbülanslı Motosiklet Ceketi İncelemesi
Sonraki Haber Kriega R30 Sırt Çantası İncelemesi
Benzer Haberler