SYM ADXTG 400 İncelemesi

SYM ADXTG 400 İncelemesi

SYM ADXTG 400 tanıtımı

SYM ADXTG 400, macera scooter kategorisine getirdiği yeniliklerle dikkat çeken bir model olarak 2024 yılında karşımıza çıkacak. Marka, tasarımında eski yırtıcı smilodon'dan ilham aldığını belirterek, "kılıç dişli kaplan" olarak adlandırdığı bu modeliyle agresif ve çarpıcı bir görünüm sunuyor. Ancak, ADXTG 400 sadece dış tasarımıyla değil, aynı zamanda sunduğu özelliklerle de öne çıkıyor. 399cc'lik motoru, ADXTG 400'ün güçlü performansını destekliyor. 35 beygir gücüne eşdeğer bir güç sunan bu motor, macera scooter kategorisinde etkileyici bir konumda yer alıyor. Ayrıca, maksimum 27 lb-ft torkuyla, çeşitli arazilerde etkileyici bir performans sergilemeye hazır olduğunu gösteriyor.

Sürüş deneyimini iyileştirmek adına, ADXTG 400, merkezi Sanyang Multilink Süspansiyon sistemini kullanıyor. Bu sistem, sert alüminyum salınım koluyla birleşerek güçlü bir süspansiyon performansı sunuyor. Ayarlanabilir sert gidon, sürücünün tercihine göre kişiselleştirilebilen özellikler arasında yer alıyor. Ayrıca, çift spor Maxxis M6017S lastikler ve standart karter koruması, kullanıcıya güvenli ve çok yönlü bir sürüş deneyimi vadederken, uzun mesafelerde rahatlık sağlamak adına tasarlanmış uzun süspansiyon sistemiyle donatılmıştır.

Elektronik donanımlarıyla da dikkat çeken ADXTG 400, Bosch ABS sistemiyle off-road modunu bir araya getirerek sürüş güvenliğini artırıyor. Off-road ABS sistemi, arka tekerlekte ABS'yi devre dışı bırakırken, önde aktif bir şekilde çalışarak çeşitli arazi koşullarında daha iyi bir kontrol sağlar. Acil durum fren lambası (EBL), 70 km/s'nin üzerindeki hızlarda sert yavaşlama durumunda aktifleşerek sürücü ve çevresindekileri uyarır. SYM ADXTG 400, sadece dış tasarımıyla değil, aynı zamanda güçlü motoru, etkileyici süspansiyon sistemi ve modern elektronik özellikleriyle macera severlere hitap eden bir scooter modeli olarak öne çıkıyor.

Önceki Haber 2024 Indian Challenger Elite Tanıtımı
Sonraki Haber BSA GOLD STAR, MOTORCYCLE LIVE'DA YENI RENK GRUBUNU TANITTI
Benzer Haberler