Tourmaster Ridgecrest Mesh Macera Ceketi ve Pantolonu İncelemesi

Tourmaster Ridgecrest Mesh Macera Ceketi ve Pantolonu İncelemesi

Tourmaster Ridgecrest Mesh Macera Ceketi ve Pantolonu İncelemesi

Tourmaster, 1969 yılında Bob Miller ve Phil Bellomy tarafından kurulan, hafta sonları Güney Kaliforniya'daki swap meet'lerde kask satmaya başlayan bir distribütör olan Helmet House tarafından satılan bir şirket içi giyim markası. Markanın turne binicileri için tasarlanmış eksiksiz bir giyim serisi bulunmakta. Tourmaster Ridgecrest Mesh Adventure ceket ve pantolon kombinasyonu, giyim markasının ADV sürücülerine yönelik Horizon Line serisinin bir parçasıdır. Her iki giysinin dış kabuğu, aşınmaya dayanıklı 600 denye polyesterden ve yüksek etkili alanlarda 1000 denye petek naylon yırtılmaz takviyelere sahip yüksek akışlı ağdan yapılmış.

Ek koruma, omuzlarda, dirseklerde ve dizlerde çıkarılabilir CE Seviye 2 zırh ve arkada ile kalçalarda EVA köpük dolgudan gelirken, kilit konumlardaki streç paneller hareket özgürlüğünü artırıyor. Rüzgarı ve yağmuru dışarıda tutmak için her iki giysinin de hafif, çıkarılabilir, nefes alabilen Reissa astarları var ve ceketin ayrıca çıkarılabilir bir termal yelek astarı bulunmakta.

Uyum ayarlayıcıları ve yansıtıcı vurgular boldur ve alt sırttaki 8 inçlik bir fermuar ceketi pantolona bağlıyor. Ceket, ön tarafta altı, içeride ikisi ve arkada ikisi olmak üzere toplam altı devasa kargo cebi sunuyor. Pantolonun dört cebi var ve iki ceket gömleğinin toplam üç cebi bulunuyor. Soğuk sabahlarda ve yüksek rakımlı dağ gezintilerinde, gömlekler rüzgarı engelliyor ve sıcak tutuyor. Arazi sürüşünün zorladığı zamanlarda da ağ dişlisi aşırı vücut ısısını atmak için bol miktarda hava akışına izin veriyor. Tourmaster Ridgecrest Mesh Macera ceketi Siyah, Yüksek, Lacivert veya Kum olarak mevcut ve pantolonlar Siyah veya Kum/Gri olarak mevcut. Her iki öğe de Kısa, Uzun ve Artı seçenekler dahil olmak üzere çok çeşitli boyutlarda seçenekler mevcut.

Önceki Haber Benelli125S İncelemesi – Otomobil Tutkusu
Sonraki Haber Motosiklet Aydınlatmasında Yeni Bir Devrim: Lazer Görüşü ve Fiber Optik Teknolojisi
Benzer Haberler