Triumph Tiger 1200 GT Pro İncelemesi

Triumph Tiger 1200 GT Pro İncelemesi

Triumph Tiger 1200 GT Pro İncelemesi

Macera tutkunları için tasarlanmış olan Triumph Tiger 1200 GT Pro, yüksek performanslı ve son teknoloji özelliklerle donatılmış bir motosiklet olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 1160cc sıvı soğutmalı, 12 valf, DOHC, sıralı 3 silindirli motoru ile bu motosiklet, 150PS gücünde ve 130 Nm tork üretebiliyor. Bu güç, özellikle uzun yolculuklar ve zorlu arazi koşulları için ideal bir performans sağlıyor.

Tiger 1200 GT Pro'nun 6 vitesli şanzımanı ve hidrolik, ıslak, çok plakalı debriyajı, sürüş deneyimini daha da pürüzsüz hale getiriyor. Ayrıca motosiklette bulunan Showa yarı aktif süspansiyon sistemi, sürücüye mükemmel bir yol tutuşu sağlarken, yeni Aktif Ön Yük Azaltma özelliği ile daha fazla güvenlik ve konfor sağlıyor. Bu özellik, motosiklet durduğunda sürüş yüksekliğini 20 mm'ye kadar düşürebiliyor, bu da özellikle yolcu ve bagaj yükü arttığında büyük bir avantaj sağlıyor.

Brembo M4.30 Stylema monoblok radyal kaliperler ile donatılmış ön fren sistemi, çift 320mm yüzer disk ile maksimum durma gücünü sağlarken, arka frenlerde kullanılan Brembo tek pistonlu kaliper ve 282mm disk, güvenli ve kontrollü bir frenleme deneyimi sunuyor. Motosikletin elektronik gaz kelebeği kontrolü ve çok noktalı sıralı elektronik yakıt enjeksiyonu sistemi, hem performansı optimize ediyor hem de yakıt verimliliğini artırıyor. 5,1 l/100km yakıt tüketimi ile Tiger 1200 GT Pro, hem şehir içi hem de uzun yol sürüşlerinde ekonomik bir seçenek sağlıyor.

Tam renkli 7” TFT gösterge paketi ve My Triumph Bağlantı Sistemi, sürücüye gerekli tüm bilgileri anında sunarak, sürüş deneyimini daha güvenli ve keyifli hale getiriyor. 20 litrelik yakıt kapasitesi ve 246 kg'lık ıslak ağırlığı ile bu motosiklet, uzun mesafeli yolculuklarda mükemmel bir yol arkadaşı olarak ön plana çıkıyor. Tiger 1200 GT Pro, güçlü performansı, gelişmiş teknolojik özellikleri ve yüksek konforuyla, macera motosikletleri kategorisinde iddialı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Önceki Haber Moto Morini SEIEMMEZZO SCR Motosiklet İncelemesi - by seckin surucu
Sonraki Haber 2024 Suzuki Katana İncelemesi
Benzer Haberler