Voge 250GY İncelemesi – Hayat Motorla Güzel

Voge 250GY İncelemesi – Hayat Motorla Güzel

Motosiklet tutkunlarının tüm beklentilerini karşılamak için tasarlanmış olan Voge 250GY,  üstün performans ve konfor sunan bir motosiklet modeli olarak karşımıza çıkıyor. Voge 250GY hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız, yukarıda vermiş olduğumuz, Hayat Motorla Güzel Youtube Kanalı tarafından yayınlanmış olan videoyu izleyebilirsiniz.

Güçlü motoru, gelişmiş süspansiyon sistemi ve güvenilir frenleme özellikleri ile her türlü yol ve hava koşulunda sürücüsüne güven veren Voge 250GY, optimize edilmiş motor tasarımı ve dayanıklı yapısıyla rakipleriyle arasında fark yaratıyor. İster şehir içinde ister zorlu arazilerde olsun, Voge 250GY her zaman yanınızda. Voge 250GY, motorun yanma odası ve hava geçişinin tasarımını optimize ederek daha güçlü hava akışı hareketi ve daha hızlı yanma oranı sağlıyor. Bu sayede, performans ve verimlilik artarken, sürüş keyfi de üst düzeye çıkıyor.

Ön tarafta ters amortisör kullanımı ve arkada ayarlanabilir ön yüklemeye sahip çok bağlantılı merkezi arka amortisör ile Voge 250GY, her türlü yol koşulunda üstün sürüş konforu sunuyor. Hafif alüminyum alaşımlı düz çatal ile birleşen bu sistem, mükemmel denge ve kontrol sağlıyor. Voge 250GY’nin aydınlatma sistemi, iyi bir renksel geriverim ve güçlü bir ışık nüfuzuna sahip. Şiddetli yağmur ve sis gibi zorlu hava koşullarında bile üstün performans gösteriyor, her türlü ortamda güvenli sürüş sağlıyor.

Ön ve orta 265 mm disk tipinde, arka ise 220 mm disk tipinde olan frenler, kilitlenme önleyici sistem (ABS) ile donatılmış. Bu sistem, sürücünün güvenliğini en üst düzeye çıkararak frenleme performansını güvenilir ve emniyetli hale getiriyor. Yumuşak ve sert bir his veren, üç boyutlu hislerle dolu yüksek geri tepme yastık malzemesi sayesinde, Voge 250GY konforu sağlarken iyi bir dekompresyon ve yastıklama etkisi sunuyor.

11 litrelik yakıt deposu, günlük seyahat ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılıyor. Ayrıca, yardımcı yakıt deposu eklenerek motosikletin karşı ağırlığı iyileştirilebilir, uzun yolculuklar için ekstra güvenlik sağlıyor. Voge 250GY, güçlü performansı, üstün konforu ve güvenilirliği ile motosiklet tutkunlarının yeni favorisi olacak. Bu etkileyici özelliklerle dolu motosiklet, her türlü zorlu yol ve hava koşulunda sizi yarı yolda bırakmaz.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Motor: Tek Silindirli, 4 Zaman, Yağ Soğutmalı, 4 Valf

Silindir Hacmi: 249,4 CC

Sıkıştırma Oranı: 11.4:1

Max. Güç: 18 kW (24,1 hp) / 7500 rpm

Max. Tork: 23 Nm / 6000 rpm

Max. Hız: 140 km/s

Çalıştırma: CDI

Vites: 6

Aktarma: Zincir

Dingil Mesafesi: 1430 mm

Sele Yüksekliği: 900 mm

Lastikler: 3.0021 (ön) – 5.1018 (arka)

Frenler: Disk / Disk ABS

Tank Kapasitesi: 11 litre

Yüksüz Ağırlığı: 158 kg

Ölçüler: 2107 x 877 x 1405 mm

Önceki Haber Kawasaki Vulcan ® 900 Klasik İncelemesi
Sonraki Haber SYM Mmbcu D53 İncelemesi
Benzer Haberler