Voge SR1 125cc İncelemesi - Motopark Tv

Voge SR1 125cc İncelemesi - Motopark Tv

Voge markası kullanıcılarına her zaman en iyiyi, en kaliteliyi, en konforluyu her bütçeye uygun ve en kolay ulaşılabilir şekilde sunmayı kendilerine yol belirlemişlerdir. Bu yol doğrultusunda ortaya çıkardıkları tasarımlar ve kolaylaştırılmış ödeme şekilleriyle tercih edilen markalar arasında en üstlerde yerini daima korumaya devam etmektedir. Bayilerinde sunmuş olduğu kredi kartına vade farksız 12 ay ödeme kolaylığı göz ardı edilemeyecek bir kampanya fırsatıdır.

Bir scooterdan bekleyeceğinizin daha fazlasını her zaman kullanıcılarının hizmetine sunan VOGE markası çıkartmış olduğu VOGE SR1 125cc modeliyle yeniden beklentilerin üzerinde bir tasarım ve konfor alanıyla kullanıcılarıyla buluşturdu. Motopark Tv kanalının da her ayrıntısıyla ele aldığı scooter ve Voge markası hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberin ayrıntılarını inceleyebilirsiniz.

Voge SR1 125cc modelinin yolculuk sırasındaki konforunun sağlaması adına geliştirmiş olduğu sessiz motoru hem kullanıcının dışarıyla olan ilişkisine engel olmadığı için daha güvenli bir sürüş sağlamaktadır ve bunun yanında çevre gürültüsüne de sebep olmadan bir yolculuk gerçekleştirmeyi mümkün kılmaktadır. Ön kısmında bulunan kamerası sayesinde ekstra bir kask kamerasına ihtiyaç duymadan bütün yolculuğu kayıt altına alma olanağı sağlamaktadır. 29 litrelik genişletilmiş bagaj hacmi ve su geçirmez kaplamasıyla özel eşyaları koruma altında tutmaktadır. Sol ön eldiven kapağında 2.0 A şarj bölümü bulunmaktadır. Anahtarsız çalıştırabilme özelliği, ultra çözünürlüğe sahip gösterge ekranı ve aracınızı park ettiğiniz yeri kolaylıkla bulma sensörlü özelliğiyle, gelişen teknolojiyle markanın arasında oldukça etkili bir iletişim olduğunu göstermektedir. 

Teknik Özellikleri

Motor: Tek silindirli/Su soğutmalı/4 zamanlı/SOHC

Silindir Hacmi: 124.9cc

Sıkıştırma Oranı: 11:1

Sıkıştırma Oranı: 12Hp/8000rpm

Maksimum Tork: 12Hp/8000rpm

Maksimum Hız: 120km

Çalıştırma: Elektronik Ateşleme

Vites: Otomatik

Aktarma: Kayış

Dingil Mesafesi: 1300mm

Sele Yüksekliği: 775mm

Lastikler: 12Hp/8000rpm

Frenler: ABS + (TCS-Trexin Control)

Tank Kapasitesi: 8Lt

Yüksüz Ağırlık: 139kg

Ölçüler: 1945X740X1265mm
 

Önceki Haber 2024 Verge TS, TS Pro ve TS Ultra Electrics Tanıtıldı
Sonraki Haber BMW, gelişmiş yeni F800GS ve F900GS serisini Tanıttı
Benzer Haberler