Volcon Geyik UTV Üretime Girdi

Volcon Geyik UTV Üretime Girdi

Volcon Geyik UTV Üretime Girdi 

Elektrifikasyonun güç sporları endüstrisini dönüştürdüğü bir dönemdeyiz. Elektriğin gücüyle çalışan araçlar, her geçen gün daha da yaygınlaşırken, Volcon E-Powersports gibi şirketler, bu devrimde öne çıkıyor. Texas merkezli Volcon, kısa süre önce yeni CEO John Kim'in liderliğinde büyük adımlar attı ve bayilerine, tedarikçilerine ve yatırımcılarına seslendi. Volcon'un öne çıkan ürünü olan Geyik UTV, dünyanın en hızlı elektrikli UTV'si olarak piyasaya sürülüyor. Tavizsiz performansı ve pratikliğiyle dikkat çeken Geyik, özellikle arazi tutkunlarına hitap ediyor. Bu özel UTV, tasarımıyla sadece tüketicilerden değil, aynı zamanda ABD Ordusu Mühendisler Birliği tarafından da askeri ve insani yardım amaçlı değerlendirme için de seçilmiş.

Volcon CEO'su John Kim, Geyik'in üretime girmesiyle ilgili olarak, "Önümüzdeki aylarda Geyik üretimimizi artırmayı ve büyük ölçekli teslimatları yakın zamanda gerçekleştirmeyi umuyoruz" dedi. Bu hedef doğrultusunda, şirket başta Teksas olmak üzere birçok yerde bayi gösterileri düzenleyerek, müşterilere demolar sunacak ve test sürüşleri gerçekleştirecekler. Geyik 125, elektrikli atı ve 265 pound fit torkuyla dikkat çekiyor. İsteğe bağlı Güç Artırma özelliği ve seviye 2 hızlı şarj gibi özellikleriyle de öne çıkan bu UTV, sıfır emisyon ve sessiz çalışma avantajları sunarak çevreci kullanıcılar için ideal bir tercih olabilecek. Volcon'un diğer ürünü Grunt Evo'nun da tam üretimde olduğunu belirten Kim, geleceğin parlak olduğunu vurguluyor. Elektrikli hareketlilik, özellikle anlık tork ve gaz tepkisinin arazi şartlarında ön planda olduğu powersports dünyasında güçlü bir inanç kazanıyor.

Sıfır emisyon ve sessiz çalışma avantajları, özellikle çevre dostu bir deneyim arayan kullanıcılar için çekici hale geliyor. Volcon'un Geyik UTV'si, elektrikli devrimin ne kadar heyecan verici bir noktada olduğunu bir kez daha herkese gösteriyor. Bu heyecan verici gelişmelerle birlikte, Volcon'un gelecekteki projelerini takip etmeye değer görünüyor. Elektrikli güç, powersports dünyasında yeni bir çağın kapılarını aralıyor ve Volcon bu değişimin öncülerinden biri olarak adını duyuruyor.

Önceki Haber Schuberth E2 Adventure Touring Motosiklet Kaskı İncelemesi
Sonraki Haber Gale Speed Type-J: Fırtına Hızında İkonik Tasarım
Benzer Haberler