Yamaha Ténéré 700 Explore 2024 Tanıtımda

Yamaha Ténéré 700 Explore 2024 Tanıtımda

Yamaha Ténéré 700 Explore 2024 Tanıtımda

Avrupa için genişletilmiş kullanılabilirlik

Yamaha Ténéré 700 Explore 2024 daha fazla ülkede satışa sunulacak ve birkaç küçük güncelleme alacak ve yeni sürümüyle Avrupa yolculuğunu genişletecek.

Ténéré 700 Explore hâlihazırda Almanya, Fransa ve İtalya'da mevcuttur. Ancak, 2024 sürümü artık daha fazla ülkede mevcut olacak. Ancak, (Alman) basın açıklamasından bunların tam olarak hangi ülkeler olacağı belli değil.

Yamaha Ténéré 700 ile keşfedin 

Konfor göz önünde bulundurularak tasarlanan Ténéré 700 Explore, Ténéré serisinin çok yönlülüğünü ve uyarlanabilirliğini yansıtıyor. Sadece 860 mm'lik alçak sele yüksekliği, inip binmeyi kolaylaştırır ve daha iyi kontrol ve kullanım sağlar. Cömert ön cam, debriyaj olmadan hızlı vites büyütme için hızlı vites değiştirici ve standart yan portatif bağlantıları, bu motosikleti uzun yolculuklar için uygun bir yol arkadaşı haline getirir.

En dikkat çekici yenilikler arasında kesinlikle özel grafikler ve sağlam tasarımın altını çizen altın renkli eloksallı alüminyum jantlar yer alıyor. Ténéré 700 Explore ayrıca, her ikisi de standart Ténéré 43 modelinden 190 mm daha az olan ve daha alçak koltuk yüksekliğine katkıda bulunan 180 mm hareket mesafesine sahip 20 mm KYB teleskopik çatal ve 700 mm hareket mesafesine sahip el çarkı ayarlı arka amortisör ile donatılmıştır.

 

Özelleştirme ve stil

Teknik özelliklere ek olarak Yamaha, motosikleti kişiselleştirmek için çok çeşitli orijinal aksesuarlar sunar. Hem kitler hem de parçalar mevcuttur ve motosikleti teslim almadan önce doğrudan Yamaha bayisinden sipariş edilebilir ve takılabilir. Yamaha'nın motosiklet giyim koleksiyonu da macera motosikletleri için özel olarak tasarlanmıştır ve hava koşullarına dayanıklı ceket ve pantolonların yanı sıra markanın hayranları için gündelik kıyafetler içerir.

 Fiyatlandırma ve pazara açılma

Ténéré 700 Explore in Tech Kamo, Ocak 2024'ten itibaren Alman Yamaha bayilerinde satışa sunulacak. Fiyat henüz açıklanmadı.

 

Önceki Haber Honda Motocompacto Scooter,İncelemesi
Sonraki Haber SUZUKİ BOULEVARD C50 İNCELEMESİ
Benzer Haberler