Zero Motorcycles ve REV'IT'ten Yeni İşbirliği: Sınırlı Sayıda Koruyucu Motosiklet Kıyafetleri

Zero Motorcycles ve REV'IT'ten Yeni İşbirliği: Sınırlı Sayıda Koruyucu Motosiklet Kıyafetleri

Zero Motorcycles ve REV'IT'ten Yeni İşbirliği: Sınırlı Sayıda Koruyucu Motosiklet Kıyafetleri

Geçtiğimiz günlerde Zero Motorcycles,  Hollandalı motosiklet giyim markası REV'IT ile yeni bir işbirliği yaptıklarını duyurdu! Birlikte, sınırlı sayıda koruyucu motosiklet kıyafeti koleksiyonu geliştirdiler. Bu ortaklık, elektrikli mobilite ve güç sporları endüstrilerindeki önde gelen iki şirketin uzmanlığını ve yeniliklerini bir araya getirerek stil, performans ve sürücü güvenliği için yeni standartlar belirliyor. Zero Motorcycles ve REV'IT, her tür sürücüye birinci sınıf koruyucu donanım sağlamak amacıyla güçlerini birleştirerek çevre dostu malzemeler ve düşük etkili üretim yöntemleri kullanmayı da ihmal etmemişler. Bu işbirliği, hem sürdürülebilirliğe olan ortak bağlılıklarını hem de sektördeki öncü konumlarını pekiştiriyor.

HYDRA TOURING H2O CEKET

Maceracı ruhlar için özel olarak tasarlanan Hydra Touring H2O Ceket, dayanıklılığı ve konforu bir arada buluşturuyor. Omuzlarda ve kollarda CORDURA yırtılmaz kumaş kullanılarak aşınma direnci artırılmış. Esnek ve su geçirmez streç kumaş, ceketin sert kabuklu yapısını tamamlıyor. Omuzlarda ve dirseklerde bulunan açık yapılı SEESMART CE-seviye 1 darbe koruması, gerekli zırhı sağlıyor. Alt ve üst kollardaki havalandırma fermuarları ise binicilerin serin kalmasına yardımcı oluyor. Hydra Touring H2O Ceket ile her türlü hava koşuluna meydan okuyabilirsiniz.

HYDRA TOURING H2O PANTOLON

Hydra Touring H2O Pantolon, ceketi mükemmel şekilde tamamlayacak şekilde tasarlanmıştır. Su geçirmez hydratex membran ile lamine edilmiş sağlam CORDURA yırtılmaz kumaştan üretilmiş. Bacakların iç kısmında ve dizlerin üstünde kullanılan PWR / Shell yırtılmaz streç kumaş, maksimum esneklik ve konfor sağlıyor. Çıkarılabilir termal astar, düşük sıcaklıklarda bile rahat ve sıcak tutuyor. Kalça ve dizlerdeki SEESMART CE-seviye 1 koruyucuları, gerekli korumayı sağlıyor. Mandallı bel kapatma ve silikon kemer, pantolonun kaymasını önlüyor. Alt bacaklar ise su ve çamuru engelleyen özel timsah kaplama ile donatılmış.

AERO SOKAK CEKETİ

Aero Sokak ceketi, şehir içi kullanıma uygun tasarımı ile dikkat çekiyor. Polyester örgü panelleri sayesinde mükemmel hava akışı sağlıyor. CE dereceli SEESMART zırh, gerekli korumayı sunuyor. Fermuarlı cepler, rüzgâr tutucu ön fermuar ve kot pantolon halkası gibi pratik özellikler günlük kullanımda büyük kolaylık sağlıyor. Ön, arka ve iç kollardaki nefes alabilen örgü paneller, yoğun saatlerde bile serin kalmanıza yardımcı oluyor. Aşınmaya dayanıklı 600 denye polyester yapı, güvenlik ve konforu artırırken, bel, manşet ve pazılardaki ayarlamalar ile kişisel uyumu sağlıyor.

KARTEL ELDİVENLERİ

Yaz performansına uygun, motor sporları tarzında tasarlanmış Kartel Eldivenleri, en sıcak koşullarda bile üstün konfor ve kontrol sağlıyor. Stratejik olarak yerleştirilmiş streç, neopren ve geri dönüştürülmüş PWR|Mesh dış kabuk, hava akışını optimize ediyor. Bu unsurlar, elin arkasına hava akışını yönlendirerek serinlik sağlıyor. Yumuşak keçi derisi ve mikrofiber birleşimi, parmaklarınızı, başparmaklarınızı ve avuç içlerinizi sararak maksimum his ve geri bildirim sunuyor. Kartel Eldivenleri ile yaz sürüşlerinizde hem konforu hem de performansı bir arada yaşayacaksınız.

Her ürün, mükemmel bir sürüş deneyimi sunmak için özenle tasarlanmış ve yüksek kaliteli malzemelerle üretilmiş. Maceralarınızı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için Hydra Touring H2O serisi ve Aero Sokak ceketini tercih edebilirsiniz. Kartel Eldivenleri ile elleriniz her zaman serin ve rahat kalacak.

Önceki Haber Cardo Packtalk Pro İncelemesi
Sonraki Haber Ruroc Yeni Star Wars Motosiklet Kask Koleksiyonunu Piyasaya Sürdü
Benzer Haberler